Grup facebook chirie Oradea – Toate anunturile din categoria imobiliare

Pentru ca ne place organizarea si creativitatea practica, am administrat de peste 3 ani grupul „Chirie Oradea – Apartamente, Garsoniere, Case, Spatii comerciale” ajungand astfel la peste 14500 membrii exclusiv din Oradea sau care au relatii imobiliare in acest oras. De ce noi? De la bun inceput am administrat corect grupul facand un loc unde atat proprietarii cat si agentiile imobiliare sa aiba locul lor insa bine delimitat, cu drepturi egale pentru ambele parti.

De ce o agentie imobiliara?
Cei mai multi dintre noi fugim cand auzim de o agentie imobiliara insa, cei mai multi avem nevoie de un agent care sa ne reprezinte pentru a evita eventuale probleme, in special la achizitia unui imobil deoarece necesita un efort mai mare financiar.

De ce grupul nostru?
Dupa cum am mentionat mai sus, avem anunturi aprobate de catre moderatori manual dar publicate direct de proprietari sau de agentii imobiliare. Anunturile au posibilitatea comentarii libere, astfel cei care au avut experiente neplacute cu proprietari sau cu chiriasi pot sa expuna liber acest lucru. Moderam nonstop grupul oferind o experienta placuta.

Va recomandam insa atat pentru prospectarea pietei din Oradea in domeniul imobiliar cat si pentru a inchiria, a vinde, a imobile pentru locuit sau comerciale grupul nostru.

 

La cautarea pe motoarele de cautare al cuvintelor „chirie oradea” sau „imobiliare oradea”, din punct de vedere al grupului suntem lideri fapt care incurajeaza proprietarii si agentii imobiliari sa publice anunturi pe grupul nostru. Insa inainte de a publica un anunt va rog sa cititi regulamentul grupului pentru a pastra in continuare un loc curat pentru aceasta nisa. De asemenea mentionez ca nu permitem pe acest grup decat anunturi din categoria imobiliara.

Accesati acum grupul: https://www.facebook.com/groups/imobiliare.oradea