Cine suntem si cum va putem ajuta? Despre noi.

Suntem o echipa tanara, acumulam experienta in domeniul publicitate si activam de cativa ani pe anunt24.net. Urmeaza sa mutam proiectul cu noile idei pe anunt24.ro prin compactarea mai multor priecte mici, testate in timp separat.

Cum ne diferentiem de concurenta?
Am studiat mult care ar fi cele mai potrivite metode de publicitate pentru a aduce cat mai mult trafic si leaduri pentru anunturile publicate de utilizatorii nostri, astfel putem spune ca avem metoda de a ajunge la un numar mare de potentiali clienti cu un buget mic.

Ce anunturi se pot promova pe platforma?
Acceptam anunturi atat de la persoane fizice, cat si de la persoane juridice. Fie ca doriti sa vindeti lucruri personale, fie ca aveti o afacere si doriti sa listati produsele dumneavoastra pe platforma noastra, noi va putem ajuta. Publicarea anunturilor este gratuita, fiind disponibilie pachete de promovare optionale.

Cat costa si cum se face promovarea?
Pretul pentru promovarea unui anunt este in functie de pachetul ales, dar vom monitoriza leadurile pentru a aduce toate achizitiile la stadiul de rentabil cel putin. Facem promovarea prin grupurile si paginile noastre facebook, dar si prin diversele site-uri de anunturi create special pentru fiecare nisa.

Ne bucuram ca aveti incredere in serviciile noastre si va multumim pentru folosirea lor.