Cum pot dona lucrurile pe care nu le mai folosesc? Grup donatii.

Adunam o multime de lucruri in c asele noastre, de la haine, electocasnice functionale sau nu, cutii, pungi si alte lucruri de care nu mai avem nevoie dar le depozitam in continuare. Ce putem face cu ele?

Putem sa le vindem pe site-uri care permit publicarea anunturilor de mica publicitate, astfel cumparand alte lucruri de care avem nevoie. Daca nu dorim sa le vindem le putem dona sau le putem preda unei firme de reciclare, in functie de starea lor. Aruncarea lor in locuri pentru gunoiul menajer, neselectat trebuie sa nu fie luata in calcul. De aici am pornit noul proiect in care au loc si persoanele care nu pot sa vanda obiectele de care au nevoie dar nici nu vor sa le ofere gratis. Pregatim un sistem de punctare/ bani virtuali pe care ii primiti in schimbul produsului. Cumulati puncte si achizitionati cu ele alte abiecte de care aveti nevoie, publicate de alte persoane care sunt in situatia dumneavoastra. Doar prin refolosire putem reduce cel mai mult poluarea deoarece nu este nevoie de vre-un factor pentru a schimba starea produsului, el fiind folosit in starea initiala sau cu mici modificari.

Aplicati acum la grupul nostru pentru a fi la curent cand dam startul acestui program: https://www.facebook.com/groups/cereri.si.donatii.romania/