Vrei un magazin online pentru afacerea ta? Vezi ce iti oferim gratis!

Un magazin online este un website in care comerciantul isi prezinta produsele pe care le vinde si in magazinul fizic sau exclusiv online, utilizatorii avand posibilitatea achizitionarii din stoc si plata online in unele cazuri. Pe langa avantajul programului nonstop de preluare al comenzilor, un magazin online are nevoie de personal mai putin, nu are nevoie de un spatiu central fiind suficient un depozit intro zona mai ieftina sau chiar acasa daca spatiul permite. Potentialii clienti pot fi mult mai multi decat al unui magazin fizic deoarece expunerea este nationala sau chiar globala, daca se alege livrarea in alte tari. De multe ori cumpratorii aleg sa achizitioneze produse din mediul online datorita posibilitatii unei alegeri mai rationale si de a vizualiza rapid ofertele mai multor magazine. Comparatoarele de preturi sunt foarte des folosite de cumparatori astfel cumparand acelasi produs la un pret mult mai bun decat intr-un magazin fizic.

Ce propunem noi?
Cu o experienta vasta in domeniul online planuim implementarea unui sistem complet de legare a afacerii tale, indiferent de ce produse sau servicii oferi intr-o platforma performanta ce va permite promovarea afacerii si cresterea vanzarilor. Cateva din beneficiile pe care le vom oferi:

1) Legarea magazinului fizic cu cel online
Propunem un pachet de instrumente prin care adaugati stocul de produse al magazinului dumneavoastra direct in platforma noastra la care vom lega un facturier si casa de marcat, avand avantajul marcarii bonurilor direct din laptop pentru magazinul fizic. Avand o baza de date universala vom putea afisa toate produsele vandute de magazin si putem afisa numarul celor care se afla in magazinul fizic. Daca un produs este vandut in magazinul fizic, cu un click imprimati bonul fiscal si modificati stocul in magazinul online.

2) Posibilitatea importarii produselor din magazinul online
Daca detineti deja un magazin online insa doriti listarea produselor pe platforma noastra va oferim posiblitatea cu un click sa importati produsele pe site-ul nostru. Aveti posibilitatea de a alege daca doriti sa primiti comenzile pe platforma noastra sau sa generam un buton care redirectioneaza comenzile catre site-ul deja existent.

3) Promovam produsele adaugate
Dupa adaugarea produselor le vom publica pe paginile si grupurile noastre facebook, care nu sunt putine 🙂 si pe site-urile noastre din diverse domenii avand astfel posiblitatea sa ajungeti la un numar cat mai mare de vizitatori pentru produse.

4) Legatura directa cu curieri
Momentan vom putea genera automat AWB-ul pentru posta romana si FAN Curier, deci dupa primirea comenzii cu un singur click toate datele de livrare pot merge catre curier, imprimati datele, le lipiti pe pachet si le puteti preda curierului. Va oferim asistenta si pentru plata lunara a curierilor pentru rapiditate. In loc sa platiti pentru fiecare colet trimis, curierul genereaza la sfarsitul lunii o factura pentru toate livrarile si aveti posibilitatea de plata fizica sau online.

5) Costuri pe care nu le vei avea
Inscrierea in acest program nu va genera costuri ca in cazul unui magazin online separat pentru: nume domeniu, firma gazduire, mentenanta, script magazin, diverse pluginuri de facturare sau gestiune etc.

6) De la gratuit la decent
Deoarece si noi utilizam resurse umane putine, costurile noastre sunt minime, astfel putem sa oferim serviciile noastre gratuit pentru un numar limitat de produse si sa tarifam in functie de nivelul comenzilor pe care le generam. In consecinta nu pierdeti nimic si crestem impreuna.

Nu in ultimul rand ne adresam si persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale, producatorilor care doresc sa genereze comenzi noi pentru mica lor afacere. Dorim sa sprijinim producatorii astfel oferim posiblitatea tuturor sa crestem impreuna.