Publicarea unui anunt pe un site web sau in mediul offline

Usor, accesibila si la indemana .. asa am putea caracteriza adaugarea anunturilor pe un site web. In ultimii ani tehnologia ajunge la mai toate varstele iar platformele online se orienteaza in creearea unor instrumente cat mai usor de folosit pentru a penetra o parte cat mai mare a pietei pentru nisa in cauza. Nu de multe ori am auzit persoane de varsta a treia care au adaugat un anunt online pentru produsele care doreste sa le vanda sau serviciile pe care pe presteaza.

Publicarea anuntului pe un site sau in ziar?
Fara discutii daca se doreste vanzarea rapida sau vizibilitatea ampla a serviciilor oferite, recomandarea este sa fie publicat anuntul in ambele variante, insa cea mai mare parte prefera publicarea online. Publicarea anuntului pe un site web este rapida, comoda deoarece se poate face de acasa si gratuita de cele mai multe ori. Publicarea anuntului pe un site il face vizibil pentru un numar mai mare de persoane, in timp ce publicarea in ziar il face de obicei pentru orasul in care se distribuie ziarul. Un alt avantaj este perioada valabilitatii, fiind de cateva zile pana la cateva luni cu posibilitatea prelungirii, in cazul ziarului anuntul este publicat intr-o singura editie.

Ce se vinde mai bine pe internet si ce in ziar?
Deoarece un numar tot mai mare de persoane utilizeaza site-urile web, exista o cerere pentru toate categoriile de interes, insa ziarele par sa fie mai performante pentru anunturile de inchiriere sau servicii. Categoria auto este mai performanta pe internet deoarece aici potentialii cumparatori pun accent mare pe poze.

Utilizati acum si platforma noastra de anunturi online, gratuita sau verificati pachetele de promovare.