Ai o afacere? Suntem interesati de anuntul tau!

Majoritatea site-urilor de anunturi limiteaza adaugarea anunturilor pentru toate categoriile, astfel firmele au acces limitat considerandu-se ca persoanele fizice nu vor adauga foarte multe anunturi pentru o categorie. Noi insa, am hotarat sa sprijinim micile afaceri oferind publicarea gratuita si nelimitata al anunturilor cu respectarea termenilor si conditiilor.

De la anunt la afacere
Site-urile de anunturi au inceput sa fie folosite de diverse categorii de afaceri, de la produse la servicii astfel vanzarea trece la alt nivel. Platforma noastra permite adaugarea produselor, primirea comenzilor si gestionarea lor.

Reducem costurile unui magazin online
Un magazin online genereaza costuri de la proiectarea lui de catre un programator pana la cumpararea domeniului si mentenanta, hosting etc. Inregistrarea anunturilor intr-o platforma de anunturi este mai rapida, mai ieftina si de multe ori mai eficienta deoarece site-ul este deja vizibil in motoarele de cautare.

Pagina personalizata pentru magazine
Oferim o pagina cu un nume personalizat pentru magazinele online si vizualizarea produselor asemanator unui magazin online, insa fara costuri pentru magazinele mici. Tarifam decent afacerea ta doar dupa ce a crescut si iti permiti acest lucru. Dorim impreuna ca afacerea ta sa creasca, sa treaca la alt nivel.

Mentenanta magazinului mai ieftina decat hostingul
Dorim sa oferim un tarif preferential, in functie de afacerea desfasurata si de leadurile primite prin platforma noastra. Pe scurt serviciile noastre sunt gratuite, urmand sa platesti lunar doar cand afacerea ta este pregatita si dupa ce o crestem frumos impreuna.

Lasa aceste probleme in grija noastra, ne ocupam noi de partea tehnica tu doar onoreaza comenzile.