Bihorenii se ajuta si salveaza mediul. Doneaza si tu!

De la o idee am trecut direct la practica. Avand multe obiecte pe care nu le mai foloseam insa care mai puteau fi folosite, am decis sa fac un grup specializat pentru ajutor reciproc si donatii. Nu mare a fost mirarea cand si alti utilizatori au inceput sa posteze anunturi cu lucruri gratuite, de care ei nu mai au nevoie insa care mai pot fi folosite sau chiar reciclate modificand modul de intrebuintare.

Daca pentru noi anumite lucruri nu mai sunt folositoare, de cele mai multe ori pentru alte persoane este un lucru util. Donarea lor in loc sa fie aruncate ajuta atat mediul prin refolosirea lor cat si persoanele care beneficiaza de ele.

Un volum urias de plastic si deseuri ajunge anual in coeanele lumii, mai exact 8 milioane de tone anual. Pana in 2025, daca se mentine cresterea actuala, in fiecare an vom putea acoperi cu folie 5% din suprafata Pamantului utilizand deseurile. Plasticul distruge enorm indiferent de unde este aruncat, de aceea este foarte important sa il refolosim sau sa il reciclam.

Poti ajuta si tu planeta! Daca esti din Bihor te asteptam in grupul nostru https://www.facebook.com/groups/cereri.si.donatii.Bihor/ Suntem deja peste 2000 membrii.